Wie zijn wij

Wij zijn een landelijk werkend team van technisch en financieel specialisten die VvE’s en VvE-beheerders ondersteunt bij het realiseren en financieel mogelijk maken van groot onderhoud en verduurzaming van appartementencomplexen.

Wij zijn in 2003, als spin-off van onze oorspronkelijk werk, gestart met het adviseren en begeleiden van VvE’s op het gebied van groot onderhoud en financiering. Na een voorzichtige start zijn wij in 2010 ons volledig te gaan richten op VvE’s en VvE-beheerder. De andere activiteiten zijn afgestoten. In de loop van de jaren hebben wij onze kennis en expertise verder uitgebouwd en doorontwikkeld. Wij kunnen met recht zeggen dat wij de meest ervaren mensen in Nederland zijn.

Met onze passie voor het vak blijven wij ons dagelijks door ontwikkelen. Als het nu gaat om de nieuwste technieken, regelgeving of financieringsmogelijkheden: wij zijn op de hoogte.

Wij gaan graag samen met het bestuur en VvE-beheerder de uitdaging aan en daarbij werken wij ook nog eens op basis van no cure no pay.*

* Met onze kennis, ervaring en unieke werkwijze durven wij het aan om voor eigen risico tijd en energie te steken om te komen tot een plan dat aansluit op de wensen en mogelijkheden van de VvE. Wij zijn succesvol als de algemene ledenvergadering het plan heeft goed gekeurd. Als die er niet komt, dan rechten wij onze rug, danken u voor uw tijd en inzet en zullen deze ervaring meenemen voor een volgende keer.  De vergoeding voor onze werkzaamheden is altijd transparant opgenomen in de MJOP en verwerkt in de financiering en liquiditeitsbegroting.